Rabu, 14 Oktober 2009

My Graduation Day...

Salam Buat Semua...
Alhamdulillah, tanggal 12 oktober 2009 diri ini telah selamat bergraduat di UMS. Seawal jam 7 pagi, kami diarahkan berkumpul di laman graduan Dewan Canselor untuk perarakan graduan. Agak sebak semasa memasuki dewan Canselor yang gah itu kerana selama 3 tahun menuntut ilmu, akhirnya diri ini berjaya mendapat Ijazah Sarjana Muda... Jutaan terima kasih buat pihak UMS, pensyarah-pensyarah yang dikasihi, kawan-kawan dan keluarga tersayang.. Thank u ALLAH....
Ijazah Sarjana Muda Sains Sosial dengan Kepujian. Gambar kat atas ni diambil sebaik sahaja perarakan keluar graduan dari Dewan Canselor. Panas terik...
This is my beloved parent. My ayahanda Jasili Samat dan my Bonda Malinah Saidi. Terima kasih Abah dan Mak. Doakan kejayaan anakmu ini. Sayang Abah dan Mak.. MMUahhhhh... Air mata ini gugur ketika dipeluk erat oleh mak selesai majlis. Isk.. Isk...
Ni pulak 2 orang my little sister yang datang jugak untuk my graduation day. Kiri tu baru form 2 yang kanan form 6. Tq adik dan Idah.. Ikut jejak abg mu ni. Sayang kamu...
Ni plak gambar with my coursemate kat laman graduan sebelum masuk dewan. I will Miss all of you guys....
Gambar ni plak kat luar Dewan Canselor lepas selesai Majlis konvo. Panas sangat- sangat.. Apapun, happy giler...
Ni my coursemate. Namanya Wan. Dia stay bilik aku masa konvo. Tahniah kat ko Wan...
Ni pun coursemate aku, Azan. Dia pun stay kat bilik aku gak masa konvo. Skg dah kerja kat Labuan... Miss u...

Bergambar with my junior. Dari kiri Medi, Mel , me dan Adam. Tq Guys. Tq with that Flower and The Cuteness Spongebob. Hehe...Good luck utk korang....
Another pic with my junoir. Dari kiri me, Juden, Fendy adn Faizal A.k.a Jai Ho. Terima kasih ngan bunga tu. Cantik sangat-sangat...Study elok-elok k...
Aha.. Ni junior aku gak. Tak sempat nak pakai topi. dari kiri Fitri, me and Fazli. Ni kat library. Dorang rush nak g kelas. Tq Guys. Dapat bunga lagi...
Ini dia.. My Amak.. ( Mursidi). Dia gred petang tu jugak. Sorry amak, tak sempat pakai baju konvo.. Huhu.. Tahniah amak. Jadilah pendidik yang cemerlang..... Nantikan kemunculanku...
Ha.. Ini Kasman. Satu sekolah ngan aku. Tahniah gak....
Last picture... Bersama sahabat-sahabat seperjuangan . Yang belum gred, teruskan perjuangan. Tesis jgn sangkut. Hehehe.. Abg Bubu tq sebab sanggup datang.. Hm... Itu sahaja post untuk kali ni. Buat semua sahabat yang dah Konvo, selamat menempuhi alam pekerjaan selepas ini. Buat diri ini, semoga lebih berjaya sleepas ini dan mendapat keberkatan NYa. Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

lAl berkata...

Jass, walaupun kta xsempat untuk bergambar..Tapi saat aku ko lambai tangan masa aku kat pentas tue sangat aku ingat sampai skang....Huhu.... Sorry atas segala salah & silap yang pernah ak wat kat ko...Aku harap persahabatan kita nie kekal selamanya dan mendapat redha dari Allah...

Az_liey berkata...

Sama gak Lal.. Semoga berjaya diluar sana. Maafkan salah silap aku gak.. Kita mesti jumpa lagi nanti k. Dengan kerjaya masing-masing. All the best Lal....